Sisäänkirjautuminen blogiin oli jostain syystä jumissa pitkän aikaa enkä ole pystynyt päivittämään yli kuukauteen. Paljon tässä on sattunutkin, kaikkea en edes muista, mutta jotain sentään.

Surprise-pentueen kakarat saivat omat ihmisensä. Valkoinen Pipsahan jää ainakin toistaiseksi tänne Kotipesään ja tumma pippuri Peppi pitää sille seuraa siihen asti, kunnes vien sen uuteen kotiinsa Puolaan. Ehei, ei mene Krakovaan vaan Varsovaan, jossa pikkuemännät jo odottavat innolla uutta kaveria. Lilli, Vappu ja Kaneli ovat siis uusissa kodeissaan olleet jo tovin, hyvää elämää heille ja perheilleen, älköön unohtako meitä!

Iza käväisi vapun aikaan, ei tuonut mulle mitään vaan vei mun kaikista rakkaimman valkoisen Kirin mukanaan, nyyh! Kirihän on Izan kennelistä kotoisin ja näinollen meni vaan synnyinkotiinsa vähäksi aikaa. Tarkoitus on käväistä muutamassa näyttelyssä ja tuloksiakin on jo tullut. Viime viikonloppuna Puolassa Bytom-nimisessä paikassa oli kansallinen näytös ja siellä Kiri korkkasi kiertueensa hienosti tuloksella sertti ja rotunsa paras. Tänään oli vuorossa Ukrainan Lvov:ssa kansainvälinen näyttely eikä huonosti mennyt sekään: sert cacib rop ja Ukrainan muotovalio. Hyvä tytöt!

Mekin ollaan käyty näytelmissä täällä kotimaassa. Kankaanpäässä oli tässä taannoin näyttely, ihan vaan ryhmis, mutta serttejä sielläkin jaettiin. Lastattiin Annican kanssa Roomsteriin musta Luvaton Otto, muho Niki, pippuri Kata ja valkoinen Taika. Otto-pojalle tämä oli toinen näyttely, se aloitti Tuusniemellä helmikuussa, oli siellä rop ja sai ekan sertin. Niin tapahtui myös tällä kertaa, Otto ei ole mikään turha mies vaikka Luvaton onkin. Nikin osalta meni esiintyminen vähän pilalle, kun se pelästyi pissareissulla päällekäyvää isompaa hurttaa eikä oikein uskaltanut vapautua koko päivänä, tulos siis erittäin hyvä, ei muuta. Katahan on esiintynyt jo useita kertoja ja hienosti meni taaskin, sertti ja vastakkaisen sukupuolen paras. Porukan yllättäjä oli ensikertalainen Taika, joka nappasi tyttöjen sertin ja oli lopulta VSP. Kivaa oli, kiitos matkaseurasta Annica!

Viime sunnuntaina Piki-rouva tuli meille äitiyslomalle. Pentujen odotettiin syntyvän vasta tänä viikonloppuna, mutta toisin kävi. Piki oli kovin levoton ja niinpä kävimme Karkkilassa päivystävällä eläinlääkärillä. Kotiin tulikin sitten tokkurainen äippä ja 4 pientä kitisijää, synnytys oli käynnistynyt, mutta ei edennyt. Pennut siis syntyivät 57 vrk astutuksesta. Pienempi tytöistä ei jaksanut vaan lakkasi hengittämästä maanantaiaamuna. Jäljelle jäi kaksi poikaa ja yksi tyttö, tosi pirteitä ja nälkäisiä palleroita. Pikikin alkoi alkujärkytyksen jälkeen hoitaa lapsosiaan ja nyt on kaikki hyvin.

eka%20aamu-normal.jpg

Pikin pennut eka aamuna

Saan kunnian olla uuden agilityvalion kasvattaja! Partisen Päivikki on kilpaillut innokkaasti Pilkkeen kanssa ja ensimmäisessä mahdollisessa kisassa saavutti tuon hienon tittelin. Onnea tytöt!

182924_555669127818926_930162683_n-norma

Lopuksi vielä ilmoitus parista kodinetsijästä. Pian 4 kk täyttävä valkoinen Roosa tarvitsee omat ihmiset. Tyttönen on reipas, kaikkiruokainen ja rokotettu, tulee toimeen kaikkien kanssa. Karvasta tulee karkea, koosta mahdollisesti reilunpuoleinen.

Toinen kodintarvitsija on valkoinen Novak, elokuussa 2v täyttävä herrasmies, jolle pitäisi löytää koti mielellään joko yksin tai leikatun nartun kaverina. Ei lapsiperheisiin eikä isoon laumaan, tahtoo yrittää pomottaa muita äijiä.

Mikäli nämä kaverit kiinnostavat niin otahan yhteys tänne Kotipesään sähköpostilla [email protected] tai facebookin kautta.

Novakille on löytynyt alustavasti koti.

Roosa lähti, onnea uuteen kotiin!