FIN  Ystävämme ovat taas ahkeroineet näyttelyissä hyvin tuloksin. Eilisen eka uutinen tuli Posiolta, jossa nuoriherra Repe eli Backout's Egoist uusi parin viikon takaisen Vaasa intin tuloksen jun 1/1 sa pu-1 sert VSP. Hyvin on alkanut ukkelin ura, onnittelut ja kiitos omistajalleen Heidi Jaaralle. Trimmauksesta huolen pitää tietääkseni (korjatkaa, jos olen väärässä) Annukka Saukkoriipi. Repe asustelee siis Oulussa, joten Kotipesän trimmipöydälle on turhan pitkä matka.

Päivän toinen uutinen tulikin kauempaa, peräti Ukrainasta saakka. Siellä oli eilen kansainvälinen koiranäyttely, jossa Iza esitti kasvattini Jetron. Hyvin homma hoitui, herraa saa nyt tituleerata C.I.B. FI&NO&PL&UA CH Backout's Yocothai. Tittelin alkuosa tarkoittaa kansainvälistä valiota ja sitä saa virallisesti käyttää vasta, kun FCI:ltä eli koiramaailman kansainväliseltä kattojärjestöltä tulee vahvistus. Mahtavaa! Onnittelut omistaja Sari Vataselle ja Izalle kiitos, olet super!

Kolmaskin uutinen tuli Ukrainasta. Valkoinen poikamme Aki eli Adalgrim Tuk Brillantino from Dolina Rivendell sai sertin ja CACIBin. Nyt on Akilla siis varastossa sertti Ukrainan valiota varten ja CACIBit Puolasta sekä Ukrainasta. Kunhan ikää tulee lisää ja serttisaalis karttuu niin titteleitäkin saadaan lisää. Kiitos tästäkin ja Akin hyvästä hoidosta kuuluu Izalle!



Repe syynissä // Repe at closer look



Liikkuakin piti, että pysyy lämpimänä // Must move to keep warm



BOS Backout's Egoist / judge Jari Laakso / BOB Zanimin Lialei