FIN  Millan synnytyksen edistymistä odotellessa pesin Quickin ja tein ekan viritelmän seuraavan viikonlopun näyttelyä silmälläpitäen. Paljoa ei ollut karvaa mistä rakentaa ja nämäkin koristeet on vain kuivattu, jospa ne saisi viikon päästä näyttämään vähän runsaammilta. Hieno poika se on karvoineen kaikkineen. Sama hulivili hurmuri palasi kahden viikon evakosta ja jatkoi touhujaan siitä mihin jäi lähtiessään. Mutta kyllä kuvien ottaminen ilman avustajaa on hankalaa, onneksi Quick katselee mielellään ikkunasta ulos.

No niin, nyt saa nahkasohva kyytiä. Voi olla, että menee uuden hankinnaksi tämän synnytyksen jälkeen, niin raivolla Milla sitä ruopii ja repii hampaillaan. Ei ole helppoa äitikoiralla tämä osa ja se kestää...

Näin hienon kuvan oli Jimmu napannut Kuopiossa Kiristä, tuomarin mielestä huonon värinen turkki. Saisi opiskella vähän kääpiösnautserien värien genetiikkaa. Sääli, ettei Jimmulla ole kamerassaan läskisuodatinta .

Kiri at Kuopio show, photo taken by Jimmu.

~ O ~

GB  Milla is still prepairing, so I had time to give Quick a bath and some fixing for shows to come. There was not much coat left to build anything, these furnishings are just after blow drying, must get them fluffier for the ring. Still he is a fine boy with or without lots of coat.Same rascal came home after being away for two weeks, continued his hobbies which he had left behind. But it's so difficult to take pics without anybody assisting, luckily Quick likes to watch out from the window.

Well, I think I might have to get a new leather sofa, Milla is digging and ripping it so hard. It's not easy to be a mother in this position and why does it last so long...