Kolmen kuukauden hiljaisuuden jälkeen katsaus kuluneeseen kesään lienee paikallaan. Kiirettä on pitänyt niin näyttely- kuin työelämässäkin. Yksi pentue hoidettiin maailmalle eli sillä rintamalla on ollut hiljaista.

Näyttelyt aloitettiin Tuurista ja Orivedeltä. Tuuri selvitettiin tuurilla lähes täydellisesti, Orivedellä vain Aki miellytti tuomarin tarkkaa silmää. Seuraava rynnistys Porvoon pääerkkariin tuotti mustien rop-pennun tittelin Onnalle ja valkoisten valioluokan voiton kera FinnSg-pisteen Akille. Kotkassa ei tänä vuonna tarvittu kumppareita saati kanoottia, kuivin jaloin pokkasimme Akille viimeisen cacibin, herra on nyt kasvattajakennelinsä ensimmäinen valkoinen inttivalio.

erkkari%20038-normal.jpg

Backout's Opal "Onna" kera omistajansa Susanna Päivätien ROP-pentu Porvoossa

erkkari%20081-normal.jpg

Adalgrim Tuk Brillantino from Dolina Rivendell "Aki" Kotka IDS

5vkoa%20003-normal.jpg

Backout's T-13 pentue (Brasco Hebanowa Sfora x Backout's Camomile)

Puolassa olen käynyt aiemminkin, mutta 8 vuoden yhteistyön ja ystävyyden jälkeen visiitti Krakovassa oli paikallaan. Viikon vierailuun mahtui myös käynti Slovakiassa sekä inttinäyttely, jossa Kiri sai toisen cacibinsa. Facebookissa on kuvasarja mm suolakaivoksesta ja muista nähtävyyksistä.

Mikkelissä debytoi Omar, tulos pu-2 vara-sert ja Karjaalla oli Onnan vuoro, tulos pn-1 sert VSP. Jossain välissä ennen näitä Repe eli Backout's Egoist valioitui, onnea Heidille Ouluun!

Helsingin ryhmiksestä saatiin hyviä sijoituksia ja ennen kaikkea hyvää mieltä. Turusta Onnalle pn-1 sert VSP.

Joensuu tupla intti sujui mukavassa seurassa pienillä seikkailuilla ja mukavilla tuloksilla, ihan voittoon ei venytty.

Suonenjoella käväistiin Lennin ja Katan kanssa. Kata pieni marsu hukkui pitkään nurmikkoon, tulos eri ilman lisukkeita. Lennin koivet riittivät serttiin ja VSP: n asti. Kiitos Caritalle seurasta ja avusta sekä perheelle yöpaikasta. Lauantain martta-kerho oli huikea!

Eilen oli Vantaan Let's Go:n vuoro. Syyskuinen sää mitä parhain, kehän reunalla leppoisa tunnelma. Mustat tytöt selvitti Onna saaden sertin ja VSP:n, Jami ukkojen kolmas. Pippureissa Kata voitti avoimen luokan kipittäen narttujen neljänneksi. Valkoisissa Lenni oli ainut SA:n saanut, siispä sert ja ROP napsahtivat sen tassuun. Näin ollen Lennistä tuli pentueensa ensimmäinen valio, virallisesti FI MVA. Lenni on sukutaulultaan hieman erilainen nuori, vanhemmat pippuri-suola ja musta-hopea, molemmilta puolilta toki isovanhemmat valkoisia. Kuusi näyttelyä takana, ei paha.

Suonenjoki%20028-normal.jpg

I'm Lenni The Little Seagull from Dolina Rivendell "Lenni", tuore Suomen muotovalio

Paljon varmasti unohtui, mutta lisää kuvia löytyy facebookista kuvakansioista, tervemenoa katselemaan, kansiot ovat julkisia!