1325841336_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiri ja Stop

FIN  Uusi vuosi on alkanut sään suhteen aavistuksen paremmissa merkeissä, jopa lunta on saatu maahan. Tosin se on märkää ja uhkaa sulaa pois, mutta kuraa ei tule sisälle ihan yhtä paljon kuin syyspuolella. Koirien turkkiurakka on aloitettu, Kiri ja Holli nypitty, muut siistitty. Verdin ja Stopin karvat kaipaavat kyllä muutakin kuin siistintää, jos näyttelyihin mielitään kevään korvalla. Pippurinen herrasväki Kata ja Jaska saavat kasvatella karvojaan, ovat nyt siistejä ja esiintymiskunnossa tuleville pennunostajille näytettäviksi.

Peppi-rouva tulee viikon päästä valmistautumaan synnytykseen, jotta ehtii taas tottua tähän laumaan. Mustia naperoita siis odottelemme. Katan vuoro on seuraavaksi ja Kiri viimeistelee tämän vuoden ensimmäiset pentueet. Kolmea väriä on tilattu, mutta neljään on mahdollisuus, koska niin Pepin kuin Verdinkin sukutaulut ovat melko kirjavia.

Viimekeväisestä pippuripentueesta on sijoitustyttö Asta tulossa tänään trimmiin kaukaa Siilinjärven takaa. Veljensä Wilson Paimiosta on sitten vuorossa huomenna.