Backout's Vis Minor "Luca"

Heaven On Earth Carboneum "Jeera"

FIN  Mukava päivä hyvässä seurassa eikä edes ilmassa moittimista, kerrankin sää oli sopiva, ei ollut kuuma eikä kylmä. Näyttelypaikka oli vanha tuttu Suiston kenttä, joka just ja just vetää tämän kokoisen tapahtuman. Parkkipaikat alkavat olla hakusessa ja melko kaukana, mutta asian korjasi hyvä purku- ja lastauspaikka sekä mukavat parkkisedät eli liikenteenohjaajat. Kirsikkana kakussa oli vanhan hyvän ystävän tapaaminen pitkästä aikaa. Kiva, kun tulit moikkaamaan, Ninja!

Tälle päivälle oli tullut tuomarimuutos ihan viime tipassa. Ensin ajattelin perua koko osallistumisen ja niin teinkin Quickin osalta, mutta olin luvannut kaksi Kirsiä koirineen kyytiläisiksi. Siispä mustat esitettiin. Hyvä niin, sillä tuloksiin olemme kaikin puolin tyytyväisiä. Tiukan tädin maineessa oleva Mari Markio ei taaskaan pettänyt ennakko-odotuksia, vaan käytti koko palettia arvostellessaan eikä antanut anteeksi, jos koira ei kaikin puolin miellyttänyt silmää. Uroksissa erin sai kaksi nuorten luokan poikaa eli Raisiossa liian laihaksi moitittu, nyt jo mukavasti massaa kehittänyt  "Luca" ,Backout's Vis Minor sekä eilisen Vantaan ryhmiksen roppikoira "Kapu" ,Tmavi Knir Deep Purple. Nämä jäivätkin tämän päivän ainoiksi ereiksi mustien osalta, joten Luca oli pu-1, sert ja ROP. Tyttöjen kisassa ensiesiintymisen tehnyt "Jeera ",Heaven On Earth Carboneum voitti junioriluokan ja kyytiläinen Elma, jonka omistajansa Kirsi itse hienosti esitti ensi kertaa, tuli kolmanneksi, molemmille eh. Kiitos matkaseuralle, teidän kanssanne on lysti taittaa taivalta!

Kuvaaminen ei aina ole niin helppoa.../ Shooting photos is not always so easy...

Varsinkaan, jos kuvattavalla on virtaa vielä tämän verran näyttelyn jälkeenkin. Luca on perinyt isänsä Iivon, Attivo Almakone Amoriksen luonteen eli touhua riittää kuin toisen talon kaljassa .

Kotona oli mammakoira Milla eka kertaa pentujensa kanssa ilman valvontaa viikon takaisen kalkkikrampin jälkeen ja hieman olin huolissani. Mutta suotta murehdin, ovella oli koko kaarti iloisena hännät heiluen vastassa ja pentuaitauksesta kuului sen päiväinen murina, naperot osaavat jo vahtia. Nälkäisiä pikku peijooneita olivat, kuppi tyhjeni alta aikayksikön ja sitten taas oli rauha maassa. Milla oli toki käynyt imettämässä, sillä on aitaukseen vapaa pääsy, mutta nämä lihan makuun päässeet verikoiran alut eivät enää tyydy pelkkään tissimaitoon.

~ O ~

GB  Results from national show in Porvoo, judge Marina Markio, FIN: bm-1 CAC BOB Backout's Vis Minor, 1st in junior bitches Heaven On Earth Carboneum VG.