ROP/BOB Backout's Regular Rascal & VSP/BOS Backout's All That Jazz

PU-2 SERT/ BM-2 CAC Backout's Unplugged

FIN  Vaatiihan miehiä taistelukin saati sorsanmetsästys. Mistähän tuokin nyt tuli mieleen? Viikonlopun tulossaldo lauantain erkkarin osalta oli melko niukka, ainoastaan musta-hopeiden pentujen ROP Backout's Xmas Bonus, 5kk oli hieno saavutus. Arvostelu aivan omaa luokkaansa, sitä oli paperin täydeltä ja kehuja joka sana. Hyvä Bonus! Mustissa Jami voitti avoimen luokan tienaten tärkeän FinnSg-pisteen. Muille paria valkoisten eriä lukuunottamatta pelkkää eh:ta. Sää oli tuulinen ja märkä, suoraansanottuna kamala. Pilke (Backout's Butterfly) ja Elvis (Backout's Password) olivat sillä aikaa Tuurissa kokeilemassa tuuriaan. Pilkkeellä sitä oli, ROP taas, mutta Elvis ei kelvannut ollenkaan. Hyvä yritys kuitenkin, aina ei voi voittaa.

Sunnuntaina oli tahti Orivedellä toinen, vaikka pikku Ella (Backout's Whitewash) ei tuomaria miellyttänytkään ja arvostelu oli sangen erikoinen. Valkoisia uroksia oli ilmoitettu tasan 2, tyttärenpoika Eddy (Backout's Unplugged) ja vaari Rasse (Backout's Regular Rascal). Vanhempi herra voitti kisan ja juniori nappasi ekan sertin. Tyttösiä olikin jo useampia. Näistä meikäläisiä edustivat juniori Eddyn sisko Sani (Backout's Unlimited), nuortenluokan Tintti Rassen tytär sekin ( Backout's Marchesa Blanca) sekä viimeistä serttiään tavoitteleva Eddyn ja Sanin äippä Saga ( Backout's All That Jazz), Rassen tytär aiemmasta pentueesta. Inkan ilme oli tuhannen taalan arvoinen, kun tuomari ohjasi Sagan ykköspallille, sertti tuli ja valionarvo kaupanpäälle. Jihuu taas!!! Sani tuli toiseksi kera vara-sertin. Tintti ujoili eh:n verran, mamma mielessä pienellä. Kasvattiluokasta tuomari kertoi tykkäävänsä kovasti, muttei antanut kp:tä, kun koot ovat niin epätasaisia. No, hänhän sen päättää.

Valiopojat Jetro (Backout's Yocothai), Kassu (Backout's Fernandel) ja Topi (Backout's Un Poco) aloittivat meidän urakkamme mustissa, sijoitukset Topi pu-3 ja Jetro pu-4. Selma (Backout's Vis Comica) ja Peppi (Backout's Qhrystal Moon) ahkeroivat tyttöjen kisassa sijoille pn-2 vara-sert Pepille ja pn-3 Selmalle. Kasvattiryhmään otettiin mukaan Jetro, Kassu, Topi ja Peppi ja tästä porukasta tuomari sitten tykkäsi kp:n verran. Isossa kehässä päivän päätteeksi kipitimme hienosti sijalle BIS 2. Hieno päätös tälle rankalle viikonlopulle. Kiitos kaikille mukana olleille ja kannustusjoukoille kehänreunalla sekä Sinille kuvaamisesta!