FIN  Kylläpä aikaa rientää, kun on hyvää seuraa, viikko taas vierähtänyt huomaamatta. Chilillä oli viime viikonloppuna viehättävää naisseuraa, siitä kuulemme toivottavasti myöhemmin lisää. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kävin lentoasemalla taas bongaamassa lentokoneita. Iza tuli  vierailulle tuoden mukanaan ihanan Even, jolla myös oli deittiseuraa. Tästä myös toivomme kuulevamme lisää tuonnempana. Samalla saapui Jetron tytär puolalaisesta kennelistä tänne uuteen kotimaahansa ja maanantaina pikkuneiti jo haettiinkin kotiinsa. Poksautimme siinä pullon kuohuvaa isä-Jetron Puolan valio-tittelin kunniaksi. Tiistaina ja keskiviikkona talossa kävi vieraita, onhan se toki Izalle mukavampaa, että häntä tullaan tänne tapaamaan eikä päinvastoin. Melkoinen tehotyttö tämä minun "otto-tyttäreni" on, hän pesi ja trimmasi kaikki talon koirat sekä Lenni Lokinpojan kaupanpäälle. Ihanaa, kun on taas siistit ja puhtoiset koirat, kiitos Iza! Tässä muutamia kuvia, joita on jo facebookissa päästykin ihailemaan:



Backout's For Real "Novak" 8 months

Novak pääsi ekana poseeraamaan ja hyvin se sujui // Novak was first one posing and he did well



Blåbyens Always Somewhere "Nessa" 8 months

Nessakin on kehittynyt kovasti // Also Nessa has developed a lot



Backout's Bianca Ragazza "Hjördis" 19 months

Suurimman yllärin soi Hjördis, josta on tullut oikea neiti // The biggest surprize was Hjördis, who has become a real Miss

Tiistaina kuvasimme myös Karjaalla Annican luona hienot musta-hopeat pennut, joiden vanhemmat ovat C.I.B. multi champion Family Darlings Angel ja Bellabellax Manhattan. Pennut ovat nyt 6 vkon ikäisiä, molemmat tytöt varattu ja pojat ovat varattavissa hyviin koteihin.



uros, musta panta // male, black collar



uros, vaaleanvihreä panta // male, light green collar -> sijoitetaan// looking for fosterhome



uros, tummanvihreä panta // male, dark green collar



pikkumies // little male



narttu, lila panta // female, purple collar



narttu, punainen panta // female, red collar