FIN  Nimittäin hyvässä seurassa. Kasvattajakollega, hyvä ystäväni Izabela Podolska (kennel Dolina Rivendell, Puola) ilahdutti minua seurallaan viikon ajan. Samalla koiria tuotiin ja vietiin, siitä sitten myöhemmin enemmän. Tämä viikon jakso alkoi viime maanantai-iltana noudosta ja päättyi tänä aamuna vientiin, kohteena Helsinki-Vantaan lentoasema. Viikon aikana ehdimmekin touhuta yhtä jos toista. Vierailimme mm. Joroisissa katsastamassa Quickin upeat valkoiset pennut, samalla reissulla tapasimme myös Sarin koko poikaköörinsä kera. Ohjelmassa oli myös trimmauksia ja näyttelysiistimisiä, kaveritapaamisia, yhdet synttärit (kiitos lahjoista ), Turun näyttely ja hyvää ruokaa sopivin väliajoin. Töissä en ehtinyt kuin käväisemään parina päivänä, sitä kun saa tehdä muutenkin niin paljon kuin haluaa ja joskus vähän enemmänkin.

Turun näyttelystä tuliaisina Izan kasvatin Yulemath Count of Dolina Rivendell  eli Jatzin ROP-pentu mustissa, Vaulan eli Silfurskugga Oriel White Destinyn upea debyytti valkoisissa : junioriluokan voitto ja SA. PN-kisassa Vaula oli niin lapsi isojen tyttöjen seurassa, että se jäi viidenneksi, mutta hieno startti Sinin kauniin handlauksen kera. Eddy ja Mila saivat molemmat sinisen nauhan, joka näiden uusvanhojen sääntöjen mukaan tarkoittaa erittäin hyvää.

Kiitos Iza, oli todella mukava saada sinut tänne Suomeen lumen keskelle. Luonto olikin pukeutunut juhla-asuun kunniaksesi eikä pakkasta ollut riesaksi asti, niinpä osa viikosta istuttiin autossa ajellen ympäri maata. Odotan innolla tulevaa Krakovan vierailua!

~ O ~

GB  Thank You Iza, it was really pleasant to have you for a visit in snowy Finland. Nature had dressed up beautifully to celebrate you and weather was not too cold, so we spent part of the week by sitting in a car driving all over the country. I'm looking forward of visiting in Krakow!