JW-2010 Backout's Xmas Bonus "Bonus"

FIN  Voittaja-näyttelyt viikonloppuna piti olla turistikeikka, mutta kuinkas taas kävi: Bonus henkilökuntineen saapui paikalle aina Joensuusta saakka ja kukas sen joutilaampi kehään narun jatkoksi kuin kasvattaja. Lauantain Helsinki-Voittajassa tulos oikein mieluisa eli junioriluokan kolmas arvosanalla erinomainen. Isojen kilpakumppaneiden rinnalla poika näytti kovin pieneltä ja saikin tyytyä peränpitäjäksi. Arvostelu oli kuitenkin erinomainen, olimme onnellisia tästä.

Sunnuntaina suuntana jälleen messari ja Voittaja 2010-näyttely. Katsottiin valkoiset ja sitten tuli vuoro musta-hopeiden, Bonus avasi pelin. Hyvin avasikin, vaaleanpunaista vilahti, erin antoi tuomari. Pari seuraavaa saivat tyytyä muihin väreihin, isoja poikia olivat. Neljäs juniori pokkasi myös erin ja kilpaluokkaan lähti kaksi nuorukaista. Kierroksen juoksutettuaan tuomari kätteli meidät ykköspaikalle, Bonus voitti Juniorivoittaja 2010-tittelin. Paras uros-luokassa oltiin ensin keulassa, mutta onni kesti vain hetken, sijoitusta ei rääpäleelle tullut. Olemme silti enemmän kuin tyytyväisiä.

Sunnuntaina mukana näyttelyssä olivat myös Quick ja Ria, tällä kertaa vaan eivät rotukehässä. PetPoint-ketjun mainoskampanjaan pyydettiin maskoteiksi pari valkoista, joiden näyttelyturkkia ei haittaa pieni hassuttelu. Nämä meidän turaleet ovat tällä hetkellä uloskasvaneessa turkissa, joten annoin luvan värjätä toisen sinikorvaksi ja toisen pinkiksi. Paikanpäällä sitten yleisön mielipiteet jakautuivat tasan kahtia: osa tykkäsi ja loput olivat sitä mieltä, että koiria on rääkätty, ei niitä saisi edes tuoda näyttelyyn. Miksei? Värjäys tehtiin luonnonmukaisilla aineilla eikä se aiheuttanut niille mitään sen kummempia traumoja tai kutinoita. Päinvastoin näkyivät rontit nauttivan ylenpalttisesta huomiosta ja saivat kerrankin tarpeeksi rapsutuksia. Tottakai se oli ihan turha toimenpide eikä meillä normaalisti värjätä ketään minkään väriseksi, tämä oli vaan ihan huumorijuttu, älkää olko ihmiset niin tosikkoja! Enemmän itse henkilökohtaisesti säälin ihan pikkulapsia, joille vanhemmat haluavat teettää lävistyksiä ja tatuointeja. Koiria pestään muutenkin, tällä kertaa mukana oli värillistä shampoota.

Sunnuntai-iltaan mahtui vielä yksi tapahtuma, kun valkoinen Mette-tyttönen sai uuden kodin. Nyt jäämme odottamaan Ansan ja Hessun mustan pentueen syntymää viikon päästä. Joulupentuja tänäkin vuonna!

PetPointin maskotit Quick ja Ria / PetPoints mascots Quick and Ria

Mette pääsi omaan kotiin / Mette got to own home