Backout's Heavensent "Ama" 5,5 mths
 
FIN  Huonomminkin voisi lauantainsa viettää. Heti aamusta lumitöihin mitä parhaassa säässä, pakkasta muutama aste ja lunta vain 5cm. Sitten saapuivat Susanna ja Juuli kera pikkuisen Aman, jolle piti tehdä elämänsä ensimmäinen näyttelyputsi. Neitonen on menossa huomenna match showhun ja viikon päästä pentunäyttelyyn. Siistimisen päälle piti ottaa pakolliset valokuvat, mutta eihän se tietysti sujunut ilman pientä vääntöä. Kakara ei enää millään meinannut jaksaa seistä asennossa tönötettyään pöydällä toista tuntia putsin aikana. Jotain kuitenkin onnistuttiin tallentamaan muistoksi. Nätti tyttö on Amasta kasvamassa.

Sitten oli vuoro leikin ja toisiin koiriin tutustumisen. Vaulan leikittäessä Amaa ulkona ja Kirin sekä Hollin esitellessä muhkeita masujaan ihmisvieraat ihastelivat Katan tänään silmänsä avanneita pippuri-pentuja. Pennut täyttävät huomenna 2 viikkoa. Kata on hoitanut tehtävänsä huolella, pennut ovat suorastaan lihavia, puhtaita ja hiljaisen tyytyväisiä. Tyytymätöntä kitinää ei ole lootasta kuulunut kertaakaan, mutta nyt ne ovat alkaneet päästellä pieniä kiljahduksia. Opettelevat jo haukkumaan, sillä silmien auetessa alkavat myös korvat toimia.

Toinenkin koiravieras saapui Annican kanssa. Pippilotta Sikuriina Rullgardinia tai jotain sinnepäin eli Hjördis tuli moikkaamaan Kotipesää. Kovasti on tyttö kehittynyt sitten viime näkemän. Kyllä siitä vielä koira tulee yes.

Holli-mamman karvapeite vaati huoltoa eli liiat röyhelöt pois, ne ovat vain tiellä lastenhoidossa. Nyt on toinenkin rouva saanut kampauksensa ojennukseen ja voimme hyvillä mielin jäädä odottamaan jälkikasvua, kunhan Kiri hoitaa tehtävänsä ensin.

Enpäs olekaan leiponut sämpylöitä pitkään aikaan, joten ei muuta kuin porkkanasämpylätaikina nousemaan ja pikapyrähdys Saukkolaan kaupalle, raha-anomus Veikkaukselle vetämään ja sämpylän leivontaan. Mikä maistuu paremmalle kuin uunituore sämpylä ja nokare voita cheeky, nam!