1326038648_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Tähän saakka ollaan tultu juttuun, vaikka talossa asustaakin kolme nuorta aikuista urosta. Mutta nuo naiset, ne sekoittavat hyvienkin kaverusten pään! Niinpä nyt ollaan siinä tilanteessa, että yhden on kyseltävä ruokakipon paikkaa muualta. Yksi ukkeleista on vaihto-oppilas, se lähtee joka tapauksessa kotiinsa, joten arpa osui Jaskan kohdalle.

Jaska on maaliskuussa 2v. täyttävä reipas nuorimies, väritykseltään pippuri-suola eli harmaa. Herra on muuttanut Argentiinasta Suomeen pian 1,5 vuotta sitten, kotiutunut tänne kylmän keskelle oikein hyvin. Perusterve, silmät tarkastettu lokakuussa, terveet nekin. Luonteeltaan kiltti, mutta pientä jäynää jätkäporukassa näkyy löytyvän, sopisikin parhaiten kaveriksi vastakkaista sukupuolta edustavalle, mahdollisesti leikatulle kumppanille. Näyttelyissäkin on pyörähdetty hyvät arvostelut saamassa, mutta se ei ole mikään elämäntehtävä, lenkkipolut houkuttelevat enemmän puoleensa.

Jos siis olet lenkkiseuraa vailla ja haluat antaa Jaskalle elämänmittaisen tilaisuuden niin ota yhteyttä, keskustellaan asiasta

[email protected]     tai   puh. 050 585 0194