Tmavi Knir Holli
 
FIN  Viime viikonloppuna, taisi olla sunnuntai, kisattiin Lohjalla hieman epävakaassa säässä. Virkkalan urheilukenttä on hyvä paikka pienempien näyttelyiden järjestämiseen, nytkin oli tilaa vaikka millä mitalla kehien ympärillä eikä telttapaikoistakaan ollut pulaa. 

Kisakavereina olivat valkoisissa Hjördis ylikasvaneessa turkissaan saahen EH:n sekä Kirin veli Kasper, joka pokkasi koko potin Krahu-veljen jäätyä kotiin nauttimaan pienestä kisatauosta valioiduttuaan Joensuussa. Paikalle olivat saapuneet siis vain nämä kaksi kalpeanaamaa.
 


Sarumen Brillantino from Dolina Rivendell "Kasper"
 
Mustien urokset käteltiin kehästä ulos, Chili jäi myös kotiin valioitumisen vuoksi, niinpä parhaat palkinnot jaettiin tyttöjen kesken. Ekana maaliviivan katkaisi kaunis Hulda, toisena Jeera ja kolmanneksi pungersi pullukka Holli saaden vara-sertin. Hyvä Holli, aina iloinen ja mielellään esiintyvä mamma, mitä nyt oli tuomarin sanoja lainaten "hieman tätimäinen, kuten itse kukin" (miksi se minua katsoi?)
 


Tmavi Knir Holli "Holli" & Heaven On Earth Carboneum "Jeera"
 
Eilen eli lauantaina 9.6. järjestettiin pääerkkari, mutta työkiireiden vuoksi en paikalle ehtinyt eikä omasta porukasta kukaan edes ilmoittanut sinne koiriaan. Willen poika Voitto käväisi kehässä napaten junioriluokasta ERIn, onnea siitä Maijalle! Kauniita koiria on varmasti esitetty, onnittelut voittajille!
 


Backout's For Real "Novak"

Meidän jengin ainoa kisaaja loisti toisaalla. Sari urheasti ennen ylösnousua jo kaahasi Keiteleelle Novakin kera eikä suotta. Pikku-ukko, ikää 9 kk 2 vko nappasi sertin ja ROPin! Hieno jatko Joensuussa alkaneelle uralle, kiitos Sari! Kuva tosin on Joensuusta.

Niitä muita uutisia ei paljoa ole, aika kuluu työtä tehden näin verhoalan sesonkiaikana. Sen verran kuitenkin, että Tarmo ( Brasco Hebanowa Sfora) on saapunut kosiskelemaan Vipua (Backout's All Betts On). Vielä ei ole tulosta tullut, mutta kovasti yritetään, kyllä ne itse tietävät oikean ajankohdan. Tämäkin pentue jää kerhon pentulistan ulkopuolelle, koska kumpikaan ei ole ehtinyt näyttelyihin asti, Vipu tuskin meneekään ja Tarmon vasta ilmoitin. Mutta silmät ja polvet on tarkastettu maaliskuussa. No miksi sitten tällainen pentue? Toiveissa olisi saada geenipoolin laajennusta valkoisiin, molemmilla vanhemmilla kun on toinen puoli valkoista. Sitäpaitsi näyttelymenestys ei ole se tärkein asia ainakaan minulle. Ostin Tarmon Puolasta juuri Vipua varten, aika näyttää oliko siitä hyötyä.

Selma-rouva saapunee loppuviikosta ihanan masunsa kera, voimme alkaa odottaa uusia partakamuja maailmaan. Tämä on Chilin kolmas pentue, sillä on yksi pesue sekä Suomessa että Puolassa. Selmalla on yksi pentue ennestään, niistä Backout's Egoist teki komean pelinavauksen näyttelyissä tänä keväänä.

Tänään esiinnymme Salossa ja Kangasniemellä. Odotukset eivät ole kovin korkealla, kunhan käydään pyörähtämässä. Novakille toki peukutetaan yes, ettei pudotusta tulisi upean alun jälkeen.