Lenni PU-1 SERT ROP // BM-1 CAC BOB
 
FIN  Raisiossa oli tuomarimuutoksen vuoksi jaettu värit niin typerästi kuin vain voi, mustat alkoivat klo 10 toisessa päässä aluetta ja loput värit sitten iltapäivällä toisella puolella aluetta. No, minkäs teet muuta kuin sen mitä järjestäjät päättävät. Niinpä musta Eevi tuli hienosti junnutyttöjen kilpajuoksussa toiseksi ja sai arvosanan erittäin hyvä, tarvitsee aikaa.

No sitä aikaahan me sitten kulutettiin odottamalla Hermeksen ja Lennin esiintymisiä. Vaan juuri ennen musta-hopeiden vuoroa huomasin, että Hermeksen toinen silmä punottaa ja rähmii. Tohtorille kipinkapin ja hän värjäsi silmän vihreäksi todeten, että siellä on pieni nirhama. Tippoja silmään ja ei kehään. En kyllä aikonutkaan viedä...

Lenni-poika petrasi eilispäivän esiintymistään suoriutuen ihan kelvollisesti, voitti junnupojat, pokkasi SA:n ja kun muut pojat eivät sitä saaneet niin voitti sertin kera paras uros-tituleerauksen. Vielä kerran pyörähdettiin tyttöjen ainoan osanottajan kanssa ja sekin kisa kuitattiin voitolla. Jee, Lenni oli siis rotunsa paras!

Ryhmäkilpailuihinkiin jäätiin, mutta Lenni pelästyi isoa suursnautseria niin paljon, että meni poikaparalta ihan pupu pöksyyn ja jätettiin se kierros kiertämättä. Pitänee vähän harjoitella. Mutta nyt on Lennillä kisatauko, karva alkaa olla hyvin runsasta.