FIN  Taas on viikko hurahtanut lopuilleen ja kesäkin hupenee ihan olemattomiin. Maanantaina pidin vapaapäivän, ei olisi rätinrullaus sujunut väsyneenä viikonlopun suorastaan piinaavan näyttelyrupeaman jälkeen. Onneksi työajat voi sopia menojensa mukaan. Sen verran kuitenkin piti pinnistellä, että hain tytöt Annicalta hoidosta, kiitos sinne suuntaan jälleen kerran. Kirin veli Kasper kävi iltapäivästä komistautumassa sunnuntaista Raision näyttelyä varten. Loppupäivä levättiin. Tiistai oli tavallinen työpäivä. Keskiviikkona alkoi polvi oikutella, saas nähdä seuraako tästä visiitti arvauskeskukseen, toivottavasti ei. Tipi-tyttönen tuli keskiviikkona hoitoon, mammansa lähti etelään viileämpää säätä etsimään . Jamin vuoro oli tulla tukanlaittoon, samalla Rita piirsi mulle silmät päähän. Hyvä, nyt erottaa taas nenän paikan. Torstaina hikisen työpäivän jälkeen pikavisiitti Karjaalle. Wille oli alkanut kärhämöimään kämppäkaverinsa Morren kanssa, seurauksena uusi jakaus kuononselkään. Niinpä Willen osoite on nyt Espoon Kivenlahdessa Saara-rouvan kämppiksenä. Työkaverini jutteli tuossa loman jälkeen, että rouvansa haluaisi toisen koiran, ei kuitenkaan pikkupentua. Perheessä on jo entuudestaan jalostus- ja näyttelyuralta eläköitynyt 6v musta käppänäleidi, mikäs siis esteenä Willen liittyä porukkaan. Vielä ehdittiin ottaa Kiiran kanssa osaa Luusereiden näyttelyharkkoihinkin, mutta se episodi jäi lyhyeksi, polvi ei kestänyt liikkumista kovalla alustalla. Perjantaina taas töihin. Lucan piti tulla putsiin sunnuntaita varten, mutta emäntänsä oli viiruksen kourissa, siirrettiin siistaus tälle päivälle. Olipa mukavaa viettää yksi vapaailta. Tänään sitten Luca tuli aamupäivästä. Komea poika on ja turkki hienossa kunnossa, kyllä tuota kehtaa kehässä pyöräyttää. Toinenkin trimmiasiakas oli tälle päivälle sovittu eli Wäinö, musta-hopea pikku-ukko viime joulukuun pentueesta. Kaunis mies on siitäkin, pentueensa pienimmästä kasvanut, taitaa olla nyt suurin koko porukasta. 

Siinäpä ne tämän viikon kuulumiset oli. Ai niin, Milla-rouvalla on vielä viikko odotusta jäljellä. Masu on kovin pyöreä, mutta ketterästi mamma liikkuu ja ruokakin maistuu. Pentuaitauksen jo rakensin ja sinne lootan petasin, saa äityli mallata pehmusteet mielensä mukaan. Toisellakin rouva-koiralla eli Tintillä kuuluu olevan raskausoireita. Ultra on varmuuden vuoksi varattu ensi viikolle. Tämä perhetapahtuma ajoittuu ensi kuun puoliväliin, isäehdokkaita on kaksi eli nuorimies Krahu ja VIP-vieraamme Quick. DNA-testi näyttää sitten aikanaan kumman isän lapsia pennut ovat.

Lopuksi vielä täytyy hehkuttaa tämän päivän herkkuosastoa. Eilen löysin kaupan lihatiskistä sellaista erikoisuutta kuin poron potkaa. Sitäpä sitten pataan possun talouskyljysviipaleiden, kaalin, sipulin, valkosipulin ja mausteiden (pari lihaliemikuutiota, kuivattuja patavihanneksia,rouhittua mustapippuria, makeata chilikastiketta) kanssa hautumaan, risottoriisiä sekaan liiat nesteet sitomaan ja nam! Ahmin jo lautasellisen, huomenna on hyvä jatkaa näyttelyn jälkeen, kaalihan vaan paranee lämmitettäessä.

Backout's Marchesa Blanca "Tintti"

Sindar Brillantino from Dolina Rivendell "Krahu"

Quickstep BSH von Portenschlag "Quick"

~ O ~

GB  New white litter hopefully on the way: dam Backout's Marchesa Blanca "Tintti", sire 1. Sindar Brillantino from Dolina Rivendell "Krahu", sire 2. Quickstep BSH von Portenschlag "Quick". Happy family event is expected in the middle of September. Puppies will be DNA-tested