FIN  Wilma-mummo jatkaa ROP-veteraanivoittojaan, tällä kertaa tuli myös koko rodun voitto. No, olihan se vähän kuin nappaisi tikkarin lapsen suusta, ei ollut paljon kilpailua. Tosin ainahan tuomari voi jättää palkitsematta jos ei tykkää.

Iltapäivästä on tehty pieniä järjestelyjä, talo kun on edelleen jatkuvan keittiörempan takia ahtaanpuoleinen. Hupin ja Nupun pennut riehuvat omassa isossa yhteisaitauksessaan, nyt oli Sagan ja Millan lasten aika saada omat leikkikehänsä. Pennut ihmettelevät kovin laajentunutta maailmaansa ja opettelevat innokkaasti kävelemään, hieman jo painiakin aloitellaan.

GB  Grandma Wilma continues her winnings in veteran rings, this time she was also best of breed. Well, it was a bit like steeling a lollipop out of child's mouth, not much of a competition. Although, judge doesn't have to reward if she doesn't like.

I've made some arrangements in the afternoon, house is a bit crouded because of kitchen repairs still going on. Hupi's and Nuppu's puppies rage in their joint playground, now it was time for Saga's and Milla's children to get their own playpens. Puppies are wondering of enlarged world around them and eagerly learn to walk, a bit of wrestling too.