Tmavi Knir Henry Higgins "Hessu"

FI CH Backout's Idol "Ansa"

FIN Löytyiväthän tämän viimeisimmän eli C-pentueen vanhempien kuvatkin, kun oikein etsin. Laadultaan heikkoja, mutta tunnistettavissa.

Pennut kasvavat huimaa vauhtia, silmät ja korvat ovat auenneet, kävelyharjoitukset aloitettu. Kynsiä on jo leikattu ja perjantaina on ensimmäisen matokuurin aika, yäk! Niille pitänee jo tehdä aitaus, liikkuvat sen verran vauhdikkaasti lootassaan. Ansa hoitelee pesuettaan kokenein ottein, onhan tämä jo sen kolmas ja viimeinen, sitten rouva pääsee eläkkeelle. Hessu on vielä nuori mies, tämä on sen ensimmäinen perhe.

~ O ~

GB After a good searching I finally found photos of parents of my last aka litter C. Quality is not good, but they are recoqnizable.

Puppies grow a lot, eyes and ears are open, walking rehearsals have started. I've cut their claws and on Friday is time for first deworning, yak! I think I must build them a pen, they are moving so fast in their box. Ansa nurses her lot with experience, this is her third and last litter, after this is time for her to retire. Hessu is still a young man with his first family.