FIN  Kotona on elämän meno tasoittunut, niin mammat kuin pennutkin voivat hyvin. Tintin tytöt ovat nyt 6 päivän ikäisiä ja kuten kuvasta näkyy, vailla huolen häivää. Nukkuvia pentuja on,  paitsi rauhoittavaa katsella niin myös helppo kuvata, eivät karkaa mihinkään.  Tintin oma perhe kävi eilen visiitillä ja voi sitä riemua! Oma mamma Annica, Santtu sekä laumakamut Morre, Lillan ja Loppan tervehdittiin suukoin ja halauksin. Ihmisvieraille esiteltiin ylpeänä pentulootan sisältöä, joita sitten kuitenkin jäätiin touhukkaasti hoitamaan muun väen poistuessa. Tintti on ilmiselvästi tyytyväinen äidinrooliinsa.

Millan pesuetta sen sijaan on aika vaikea saada yhtä aikaa kuvaan. Pentujen aitaus on sen verran iso, ettei kamerassa riitä kuvakulmaa. Tässä kuitenkin osa porukasta aamun ekalla sapuskalla, joka tuntuu maistuvan. Tosin herkut on syöty parempiin suihin ensimmäisenä ja välillä pitää vilistää leikkimään. Yksi pennuista on poistunut hienotunteisesti sivummalle asioimaan, kuka sitä nyt ruokapöydässä?

Rotat ovat käytännöllisiä monessa suhteessa. Niitä voi kurittaa, pitää unikaverina tai astinlautana, jos hyppy on liian korkea. Ei mikään tyhmä kaveri!

Koirankasvatuksella hankkii kuulemma valtavat rahat...? Mulla ainakin rahapussi on pelkkien kuittien ja virattomien muovikorttien koti nykyisin. Kolmen viikon palkaton koirasairasloma teki taas tehtävänsä, töihin oli pakko palata. Onneksi on mahdollisuus osapäiväiseen, illat ja viikonloput sitten trimmataan kotona, jotta ruoka ei kupeista lopu. Kovin äveriäältä tämä unelmansa eläminen ei ole ainakaan vielä tuntunut.