FIN MVA, FIN JUN V-03, FIN V-03, BALT JUN V-03, ISPU JUN V-03
Alert Charm Absinthe to Willken "Luka"

FIN  Kasvatushistoriani toinen pippuri-suola pentue on laitettu alulle tänään! Kiira (Trixer Walkyrie) aloitti vihdoin oikean juoksun ja sain hakea neitosen ja tulevan sulhasen viettämään häitään tänne Kotipesän hulinaan. Kauan ei tarvinnut harjoitella, onhan Luka jo kokenut rakastaja. Valitsin pentueen isäksi terveen vanhemman herrasmiehen, jonka jälkeläisiä on jo nähtävänä. Kiiralle pentue on ensimmäinen. Pikkupippurit syntyvät toivonmukaan helmikuun puolivälin jälkeen ja ovat luovutusikäisiä huhtikuun puolivälissä.

Muuta jännää tälle päivälle järjestää Ansa-rouva, joka tarmokkaasti silppuaa vierasvuoteen petivaatteita, aikoo ilmeisesti synnyttää sinne. Ansa (FI MVA Backout's Idol) on musta kuten myös pentueen isä Hessu (Tmavi Knir Henry Higgins). Kunnollisia kuvia ei ole kummastakaan, kamera ei ole sattunut paikalle oikeaan aikaan.

Iltapäivä siinä ährätessä hurahti, vaan nyt on lootassa puoli tusinaa pieniä tuhistimia, 3 poikaa ja 3 tyttöä. Ansa-äiti on melko väsynyt urakkansa jälkeen, hoitelee onnellisena pikku perhettään. Kuvia sitten huomenna, nyt en henno häiritä.

Trixer Walkyrie "Kiira"