FIN  Tänään oli aika pippuri-pentujen saada mikrosirut ja terveystarkastukset. Eläinlääkärimme Eeva Rautala teki kotikäynnin, kiitos taas hyvästä palvelusta! Kaikki viisi pentua saivat erinomaiset pisteet, pojilta löytyi mitä pitääkin eikä mitään ylimääräistä. Pikku tyttö sai maininnan hännästään, mutta senhän tiesimmekin, muuten sekin oli 10 pisteen kakara. Keskustelimme myös Hollin tilanteesta. Eeva totesi, kuten kaksi muutakin eläinlääkäriä, että nartulle on pienempi riski synnyttää pennut kuin abortoida raskauden loppuvaiheessa. Ratkaisuni oli siis oikea. Syyn tapahtuneesta toki otan kontolleni, mutta yritän hoitaa tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla kaikkien osapuolien kannalta. Toivottavasti moraalin- ja etiikan vartijoille ei itselleen koskaan satu mitään vahinkoja, joita sitten piilotellaan ja vaietaan kuoliaaksi. Tulette kyllä kuulemaan vastakin mitä tässä osoitteessa tapahtuu, joten tervetuloa vaan yhtä innokkaasti lukemaan blogiani. Saa tekstejäni lainata ja siteeratakin, jos koette ne niin tärkeiksi. Olen oikeastaan otettu... wink. Niin ja pojista kolme on koteja vailla sekä yhdelle etsin sijoituskotia.

 

Valkoiset K-pennut ovat jo aika vekkuleita, nahistelevat, riehuvat ja isojen koirien muonakin maistuu. Kiri-mamman maitoa otetaan palanpainikkeeksi ja sitten taas nukutaan. Pari tyttöä olisi vielä koteja vailla.

Mustat Luvattomat pötköt ovat niin paksuja, että käveleminen ei ihan vielä täysin onnistu. Eteenpäin mennään masu maata viistäen. Kuvia otan, kunhan oppivat kunnolla liikkumaan. Pojista yksi on vielä kotia vailla.
 
~ O ~
 
GB  Pepper/salt J litter got their health checking and microchips today, thanks to vet Eeva Rautala again for excellent service. All boys had everything needed and nothing extra, little girl got a note of her tail, but that I already knew. Otherwise she is ok. Three of boys still need homes.

White K litter is growing and developing with full speed. They are eating solid food, playing and wrestling all the time except little naps from time to time. Two girls still need homes.

Black Luvaton dumplings are so fat, that their moving is not yet very convincing. They try to walk, but tummies are so heavy. One little boy still needs a home.