BOS Super Play's Virtuoso & BOB Heaven On Earth Carboneum

BOB Quickstep BSH von Portenschlag

BOB Kipenen Bertta & BOS Maxi King of Taita's Ushabti

Paras narttu-luokka alkaa / Best bitch class starting

FIN  Lauantain näyttelyn jälkimaininkeina on olo kuin puskutraktoriin törmänneellä, joka ikinen nivel kolottaa, jalat aristavat joka askeleella. Olenkin jo pitemmän aikaa ihmetellyt, että miksi näyttelyviikonlopusta toipuminen kestää aina vaan kauemmin ja kauemmin. Eilinen sunnuntaipäivä ei lepoa tuonut, sovitut velvoitteet piti hoitaa ja ne myös hoidettiin. Tänä aamuna oli pakko soittaa töihin, etten pysty mahdollisesti koko viikolla ilmestymään paikalle. Viikon päästä saan ehkä vastauksen mieltä painavaan kysymykseen, siksi on nyt olo vähän toisaikainen.  Ystävän sairaus myös pelottaa. Hitto tätä elämää!

Näyttelytuloksethan meillä olivat suorastaan loistavat. Kaikki neljä koiraa saivat erit, kolme neljästä sijoittuivat ja kaksi kolmesta olivat roppeja. Myös Minnan koirien menestys tuntui hyvältä, me nummi-pusulalaiset kerättiin yhteensä komeat tulokset. Minnan nauru/itkua oli suorastaan liikuttavaa katsoa, niin iloista koiranomistajaa harvemmin näkee. Omakin ilme on aina niin jähmeä, en osaa hymyillä kuvissa, iloinen ja onnellinen toki olen siitä huolimatta. Varsinaista tiimihenkeä ja yhteistyötä oli siinä meidän nurkkauksessa, se jos mikä mieltä lämmittää. Kiitos Annica, mun paras ke-tä, Reetta, auttava ystävä vuosien varrelta, Milla ja Jani, uudempia muttei huonompia kuvioissa ja kaikki muut, te olitte huippuhyviä ja tärkeitä. Ja ne kannustukset ja hurraukset, luuseripoweria parhaimmillaan!

~ O ~

GB  I want to thank all my friends and colleaques at show last Saturday, you really made my day! Results were also good, us who live in Nummi-Pusula got three out of four BOBs.