Zetat ovat heränneet päiväuniltaan / Z pups have awekened from day naps

Taitaa olla pyllypyykin aika / Time to wash the bum

Komeita päitä ja piikkisuoria häntiä / Handsome heads and straight tails

Mitäs tuonne on piilotettu? / What's been hidden there?

Pentueen pörröisin pentu / The furriest puppy of the litter

FIN  Lunan pienokaiset ovat tomeraa sakkia. Ilokseni huomaan, että kaikki ovat hyvin avoimia ja aktiivisia luonteiltaan. Turkit ovat karkeita, itse asiassa yläpuolella olevassa kuvassa poseeraa koko joukon runsaimmalla karvalla varustettu tyttö. Hännät ovat aivan suoria, onkin mielenkiintoista nähdä muuttuvatko tuosta ja miten. Todella tasainen ja lupaava pentue. Sukutaulu on myös mielenkiintoinen, ei ahdasta linjausta, yhteisten esivanhempien määrä pieni, koska sieltä löytyvät kaikki viralliset värimuunnokset. Pennut ovat kaikki mustia.

Kaikille niille, jotka pitävät minua pahana, rahanahneena pentutehtailijana aion nyt kertoa salaisuuden: RAKASTAN KOIRANPENTUJEN KANSSA PUUHASTELUA , jopa sitä vähemmän esteettistä paskanlapiointia. Pidän myös uusien ihmisten tapaamisesta, sekin on osa tätä työtä. En todellakaan tiedä mitä muuta tekisin mieluummin kuin kaikkea tähän liittyvää: tulevien vanhempien = yhdistelmän suunnittelua, odottavan emon masun kasvua, synnytystä, pienten palleroiden kasvun seuraamista, tulevien omistajien tapaamista, iloa ihmisten silmissä heidän vihdoin saadessa oman perheenjäsenen, yhteydenpitoa sen jälkeen, yhteisiä trimmihetkiä, näyttelyitä tai vaan puhelinkeskusteluja/sähköposteja kuulumisten merkeissä. Tekisin tätä kokopäiväisesti ja ympäri vuoden, jolleivat asuntolaina ja nälkä pakottaisi tekemään muitakin töitä. Onneksi pystyn vaikuttamaan työaikoihin niin paljon, etten joudu jättämään emoa ja pentuja yksin työpäivien ajaksi, vaan saan olla kotona tarvittaessa. Valitettavasti en ole niin rikas, että voisin antaa pennut ilmaiseksi tai edes hyvin halvalla.  

GB  Luna's babies are very lively. I'm happy to notice, that they all have open and active  temperaments. Coats are harsh, as a matter of fact the furriest little girl of the whole litter is posing in the photo above. Tails are straight, it'll be interesting to see if or how they turn out later. Really equal and promising litter in any ways. Pedigree is also interesting, no narrow inbreeding. Number of mutual ancestors is very low because all official colour variants are found in it. All puppies are black.