1313062727_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

FIN  Nyt en ihan malta pitää suutani kiinni, vaan julkistan jo ennakkoon nämä uudet tulokkaat. Kuvassa näkyvä valkoinen pikkumies on viimeisin hankinta, ikää vasta 3 vkoa, kasvattajakennel Dolina Rivendell Puolasta. Molemmat vanhemmat ovat ps/valk yhdistelmistä ja niinpä joukkoon tupsahti 1 kalpeanaamakin, jonka nappasin heti omakseni. Meillä oli sopimus Izan kanssa, että mikäli tästä yhdistelmästä syntyy valkoisia, minulla on etuosto-oikeus. Kiitollisena käytin tilaisuuden hyväkseni, meille tarvitaan uutta materiaalia varsinkin valkoisten kasvatukseen. Poika tulee Suomeen vasta myöhemmin syksyllä, kunhan saadaan tarvittavat rokotukset ja muut asiakirjat kuntoon.

Ensi tiistaina rakkaat ystäväni Iza ja Rafal Podolski tulevat käymään tuoden tullessaan vihdoin ja viimein herr Fassbinderin eli Verdin, joka kuittasi Puolan valion tittelin juhannuksena. Harmi vaan, että meillä näyttelysäännöt juuri silloin uudistuivat eikä riitä yksi sertti Suomen valioon, jos koira saavuttaa jonkin muun maan valion arvon alle 2-vuotiaana, Verdiltä jäi puuttumaan 3 viikkoa Otsan rypistys. No, onhan meillä aikaa Vernerin kanssa juosta näytelmissä, ehkäpä jonain päivänä saadaan ne puuttuvat 3 serttiä täältä kotimaastakin. Ikävä on ukkelia ollut, ihanaa saada se kotiin.

Verdihän ei siellä Puolassa ollut pelkkänä näyttelyesineenä, seksiobjektiksikin joutui, ukkopaha. Tosin tämä ei tainnut olla sille mitenkään vastenmielistä. Herr Fassbinder tuo tullessaan 2 kaunista tytärtä, toinen on nimeltään Ella Almakone Amoris, emänä upeasti menestynyt Carezza Almakone Amoris. Ja se toinen tytär on kennelistä, jonka nimessä on niin monta konsonanttia, etten ala edes yrittämään sen kirjoittamista ennenkuin näen sen kirjain kirjaimelta. Emän nimeä en tietystikään edes muista, tyttösen nimi on Izolde.

1313066761_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ella Almakone Amoris

Vielä yksi tulokas, musta/valk yhdistelmästä peräisin oleva Brasco Hebanowa Sfora (toivottavasti meni oikein) ympättiin joukkoon, pitäähän tämäkin komistus saada kotiin. Ikää on noin 4kk tällä hetkellä, kuvassa n. 7-8 vkoa.

1313063896_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Brasco Hebanowa Sfora

Nyt vaan odotellaan sekä vieraita että syntyviä pentuja.

***

Juttu jatkuu myöhemmin illalla pakkaamisen lomassa, pakkaan huomista Joensuuhun lähtöä varten. Voi että mä vihaan noita automatkoja, miksei teleportaatiota vois olla oikeesti olemassa?

Topi, pieni valkoinen koirapoika muuttaa huomenna Joensuuhun Hänen Kuninkaallisen Korkeutensa Hupi 1. Vetelän hoviin, toivottavasti ei hovinarriksi. Hupin emäntä sanoo, että HKK H 1.V on seuraa vailla ja Topilta taas puuttui koti eli perfect match.

VT-isäntä Quick on tehtävänsä Suomessa saattanut kunniakkaasti päätökseen, on aika palata kotiin Puolaan. Paluupostissa eli ensi viikon vierailun yhteydessä saamme uuden VIP-vieraan. Valkoinen komistus Don't Stop Me Now MMJ von Portenschlag "Stop" on toistaiseksi määrittelemättömän ajan seuranamme. Sekä Verdille että Stopille on varattu silmätarkastusaika loppukuusta, jotta saadaan sekin asia hoidettua. Pojat on kyllä tarkastettu Puolassa, mutta meidän sääntöjemme mukaan se pitää tehdä vuosittain. Näyttelyitä suunnittelemme kunhan näen missä kuosissa herran palttoo on.

Hessu eli Tmavi Knir Henry Higgins on myös tehtävänsä suorittanut ja haltijaperhe saa sen omakseen. Äijällä on sen verran seurallinen luonne, että se pyrkii jatkuvasti karkailemaan naapuruston naikkosten perään ja siksipä sukukalleudet luovutetaan parempaan tarkoitukseen, haluaako joku korvakoruikseen? Vilkkaasti liikennöidyn tien varrella asuvan koiran ei kannattaisi karkailla, voi jäädä joku kerta viimeiseksi.